سوسیس و کالباس سالم! مگه داریم؟

زمان تقریبی مطالعه : کمتر از یک دقیقه
سوسیس و کالباس سالم! مگه داریم؟

اول از همه یه مطلب کوتاه درباره سوسیس و کالباس بگیم و کمی بیشتر با این خوردنی‏های روزمره آشنا بشیم: گوشت پخته سرد قاچیده (Колбасное изделие)، این ترجمه دقیق این محصولاته البته در برگرداندن از زبان روسی.

شاید خیلی از ماها فکر کنیم که سوسیس و کالباس خیلی متفاوتند، ولی اونها بیشتر از اینکه در تهیه و آماده شدن باهم فرق داشته باشن در اندازه و قطر بسته بندی و درصد رطوبت، مقدار و نوع گوشت، چربی، فرمول مواد افزودنی و چاشنی و ادویه‌جات، ازهم متمایز میشن. یعنی اینکه ما فکر کنیم سوسیس رو باید حتما سرخ کرد و کالباس رو باید حتما همینطوری خورد، بیشتر یه سوء تفاهمه تا واقعیت.

آقای میرعظیمی
دوشنبه، 01 اسفند 1401


نظر شما

متن نظر