سوسیس و کالباس سالم! مگه داریم؟
زمان تقریبی مطالعه
: کمتر از یک دقیقه
177
اول از همه یه مطلب کوتاه درباره سوسیس و کالباس بگیم و کمی بیشتر با این خوردنیهای روزمره آشنا بشیم: گوشت پخته سرد قاچیده (Колбасное изделие)، این ترجمه دقیق این محصولاته البته در برگرداندن از زبان روسی.
شاید خیلی از ماها فکر کنیم که سوسیس و کالباس خیلی متفاوتند، ولی اونها بیشتر از اینکه در تهیه و آماده شدن باهم فرق داشته باشن در اندازه و قطر بسته بندی و درصد رطوبت، مقدار و نوع گوشت، چربی، فرمول مواد افزودنی و چاشنی و ادویهجات، ازهم متمایز میشن. یعنی اینکه ما فکر کنیم سوسیس رو باید حتما سرخ کرد و کالباس رو باید حتما همینطوری خورد، بیشتر یه سوء تفاهمه تا واقعیت.
آقای میرعظیمی
دوشنبه، 01 اسفند 1401
نظر شما
متن نظر